Bremser frygten dig?

Frygt er en af vores største forhindringer, for ikke at leve det liv vi drømmer om.

Frygt for at vi ikke lykkes.

Frygt for at vi faktisk lykkes.

Frygt for at vi laver fejl.

Frygt for afvisninger.

Frygt for hvad andre tænker og siger.

Frygt for at økonomien ikke hænger sammen.

Frygt for at miste noget eller nogen på vejen.

Du kan sikkert selv fortsætte listen.

Min største frygt er at blive ignoreret, og jeg har bunker af eksempler på, at jeg er blevet bremset grundet min største frygt. Gudskelov så har jeg en veludviklet vilje og beslutsomhed, som gør at tingene alligevel sker. Dog nogle gange med lidt forsinkelse 😉

Da jeg eksempelvis i processen med min bog “Træn din hverdagsglæde” besluttede, at jeg ville kontakte Nordisk Film, for at komme ud med mit budskab om hverdagsglæde i Go’morgen Danmark, så var jeg godt klar over, at det ikke blev let for mig. Tænk hvis de ville ignorere mig?

Fint nok hvis jeg fik et “nej, det er ikke relevant for vores seere”. Det kan jeg forholde mig til, men at blive ignoreret er noget helt andet, for mig.

En rigtig god måde at komme ud over dine forhindringer er at spørge dig selv, hvad er det værste der kan ske? Ofte er det værste nemlig ikke så slemt, som vi går og forestiller os oppe i hovedet.

I ovenstående eksempel er det værste der kan ske, at jeg bliver ignoreret. Hvad er så det værste ved at blive ignoreret? Tja, her kommer jeg til kort, for der er jo egentlig ikke noget rigtig slemt ved at Nordisk Film ikke vender tilbage… Altså andet end at jeg ikke får mit budskab ud via Go’morgen Danmark, men så er der heldigvis andre måder at få mit budskab ud på.

Det der bremsede mig her, var altså ikke konsekvensen af den eventuelle ignorering fra Nordisk Film, det var tanken om det ubehag som det giver mig at blive ignoreret.

Så i weekenden sendte jeg (bævrende) en mail til Nordisk Film, og nu er det så op til dem at vurdere, om de synes at danskerne skal inspireres til mere hverdagsglæde af mig. Og nej, det var faktisk ikke “farligt”, og jeg går ikke og tænker over det, for jeg har handlet, og det er op til andre hvad der nu skal ske. (Altså indtil jeg ringer i august og liiiige følger op på den 😉)

Så hvis du ikke er der, hvor du gerne vil være i dit liv og/eller ikke får handlet på dine drømme og mål, så spørg dig selv; “hvad er det værste der kan ske”. Måske er det ikke helt så “farligt” som det føles.

Kærligst Marianne ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.