Hold dig på afstand af negative mennesker…

Han var en klog mand på mange områder ham Albert Einstein, og personligt elsker jeg de fleste Einstein citater (og der er mange), men dette fik mig til tasterne i dag.

Hvorfor er det, at vi vælger at tilbringe tid med mennesker, der trækker os ned med deres negativitet?

Mennesker der brokker sig over alt og intet.

Mennesker der aldrig kan sige noget positivt uden at tilføje et “men”.

Mennesker der tænker i problemer i stedet for løsninger.

Mennesker der bagtaler andre (måske for at få det lidt bedre selv).

Mennesker der ikke bidrager med noget positivt i dit liv vil ubevidst (for jer begge) trække dig ned på deres niveau, og det er derfor det er så super vigtigt, at du tænker over hvilke mennesker du omgås.

Det kan være familie, kollegaer eller venner/veninder, og ligegyldigt hvilken kategori de er i, så er det dit valg om du vil bruge tid sammen med dem. Hvis du har forsøgt at tale med dem om, hvilken indvirkning de har på dig, så er der flere måder, hvorpå du kan skrue ned for tiden med et negativt mennesker (eller et menneske som bare ikke efterlader dig med noget ekstra energi), hvis du da ikke helt vil vælge, at dette menneske slet ikke skal være i dit liv.

Du kan begynde at sige nej tak til en del af de situationer, hvor du ville møde personen, find et andet tidspunkt for frokost, hvis det er en kollega der fylder luften med negativitet til frokost, eller sig nej tak til eksempelvis hver anden familiekomsammen, hvis der er en i familien der fylder dig med negativitet.

Du kan også ændre din egen måde at være sammen med dette menneske på, og her må du prøve dig frem, om der er noget der virker for dig. Måske det hjælper kun at lytte med “et halvt øre”, så du ikke giver al din opmærksomhed til det der bliver sagt, eller måske kan du begynde at stille nysgerrige spørgsmål til det personen siger, så du får en forklaring på, hvorfor det meste der bliver sagt er negativt.

Ligegyldigt hvad så er det ene og alene dit valg, så vælg at bruge din tid sammen med mennesker der løfter dig, dem der kærligt udfordre dig, dem der også deler positive ting fra deres liv, dem der får dig til at smile, dem der inspirerer dig og dem der efterlader dig med en god energi.

Kærligst Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.