HVAD KAN MAN BRUGE EN COACH TIL?

MN_2_WEB
Jeg har ikke fået skrevet på min bog det sidste stykke tid, selvom jeg faktisk har en masse på hjertet, som kommer til at stå i den bog… Jeg har gået rundt om den varme grød længe uden rigtig at vide hvad der forhindrede mig, så for 8-10 dage siden, tog jeg en beslutning (det er jeg nemlig rigtig godt til)… jeg fik lagt en coaching-session i kalenderen.

I dag er jeg så blevet coachet på lige præcis det med at begynde at skrive igen, og der kom flere forhindringer på bordet som årsager til, at jeg ikke får skrevet, men den STØRSTE forhindring er…
At jeg ikke kan forstille mig selv som forfatter til en bog, altså sådan en rigtig bog, hvor man bladre fra side til side. Sådan en bog som man beslutter sig for at købe, fordi man faktisk har lyst til at læse den. Sådan en bog som man tager med på ferie for at læse. Sådan en bog som man måske læser mere end én gang…

Men min coach i dag hjalp mig, så jeg nu har lagt en plan for, hvordan jeg kommer hen over den STØRSTE forhindring og kommer i gang med at skrive igen.

Ovennævnte er altså én af de ting man kan bruge en coach til.

Står du også i stampe med noget i DIT liv, som jeg gjorde med bogen, så ring, skriv eller book en tid her på siden.

Kærligst Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.