Mindfulness er kommet for at blive

Jeg oplever større og større interesse for mine mindfulness hold. Både mor/barn og voksen holdene.

Det gør mig simpelthen så glad og taknemmelig, når jeg kan se både børn og voksne rykke sig (næsten) fra gang til gang. Rykke sig ift. at være åbne omkring sig selv, til at spørge ind ift. andre på holdet og også til at spørge ind til hvad man kan bruge af øvelser til specifikke problemstillinger.

På hold med børn bruger vi nogle kort, som hjælper børnene til at sætte ord på følelser og begreber, og når man får en slut kommentar fra et barn, der lyder: “jeg bliver bare så glad og rolig, når jeg er her”, ja så er min dag reddet 🙂

Følg gerne min facebook side Find vejen – Din vej   https://www.facebook.com/Find-vejen-Din-vej-121569534622631/  Der vil du kunne følge med i de forskellige hold og events.

Tak fordi du læste med 🙂

Kærligst Marianne