Oktober nyhedsbrev

Billede indsat i tekst 1

Velkommen til mit oktober nyhedsbrev og tusinde tak fordi du læser med.

Alt hvad jeg gør handler om at støtte og inspirere andre eller mig selv til en gladere hverdag. 

I dette nyhedsbrev vil jeg fokusere på hvad du kan bruge coaching til, og nederst i mailen er der et godt tilbud til dig.

Coaching er for alle, og stod det til mig så fik vi en coach (eller anden støttende person) tilknyttet, når vi blev født. 
Hos mig kommer der både børn, unge og voksne af begge køn. De kommer alle med deres helt specifikke udfordringer men deres fællesnævner er, at de alle har besluttet, at de gerne vil have en gladere hverdag, og de er klar til at yde en indsats for at nå dertil.
Du behøver ikke vente til du er helt nede i kulkælderen (som jeg selv var), før du henvender dig til en coach. En coach kan hjælpe dig med at se tingene i et andet lys, og søger du hjælp før den er helt gal, så kan du undgå at kommehelt i knæ.

Måske har du brug for støtte i en svær periode i dit liv, eller måske står du, som Cecilia i nedenstående, lidt fast på nogle områder i livet, og ikke rigtig ved hvad dit næste skridt skal være.

Læs her hvad Cecilia skriver om coaching hos mig:
 
“Marianne er utrolig kærlig, konstruktiv og kyndig at arbejde sammen med som coach. 
Hendes sessioner er berigende på flere planer; karrieremæssigt, i forhold til det personlige og privat. Hun besidder et sjældent nærvær og hendes dialoger er fulde af både lytten, leg og livsstyrke. 
Hun skaber et rum for refleksion, som er både er trygt og rart at filosofere og føle efter i.
Marianne er varm og omfavnende af natur, det er en berigende gave, at føle sig så modtaget, som det har været tilfældet i vores samtaler. Hun deler gerne ud af sine egne visdomme og benytter en fin kombination af både simple, dybe og visionære metoder til at åbne op for mange af de svar omkring vores spørgsmål til vores liv, som vi ofte selv gemmer på indeni.
Med Mariannes hjælp er jeg i den grad blevet inspireret til nye ideer, løsninger og handlinger i forhold til de næste skridt i mit liv på en række områder, hvor jeg i længere tid har siddet lidt fast. Hun har hjulpet mig med at se mine muligheder og fortællinger om mig selv i et andet og smukkere lys.
Fortryllende, Fint og Forløsende.”
 

Jeg er også selv tilknyttet fagpersoner, for jeg har også brug for støtte, og for at blive udfordret til at se mine muligheder og veje her i livet.

Tilbuddet i dette nyhedsbrev er 5 x coaching á 60 minutter til kr. 2.500,-. Tilbuddet er gældende resten af året, men du behøver ikke bruge de 5 gange i år.

Alle mine planlagte events kan du finde her Find vejen – Din vej

Et lille hint… mor/barn mindfulness er startet op igen, og resten af året vil der være hold stort set hver søndag kl. 10, hvor man melder sig til fra gang til gang. Næste gang er på søndag mor/barn mindfulness på søndag

Forny dit livssyn online-forløbet, er udskudt til 2017.

Kærligst Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.