OM AT BLIVE FORLADT

a-thousand-reasons-to-smile-life-daily-quotes-sayings-pictures

Jeg blev for længe siden inspireret til at skrive lidt om ovennævnte, fordi jeg faldt over en artikel, hvor emnet var det samme, men vinklen var jeg slet ikke enig i.

De fleste af os vil på et eller flere tidspunkter i livet blive forladt af en person, som ikke ønsker at være tæt på os længere, og vores første reaktion kan være noget der ligner fosterstilling, fordi vi ikke kan se os selv i livet uden denne person. Det er mere end okay, at vi bliver kede af det, når vi mister, men vi kan jo ikke blive liggende der, og har vi reelt overhovedet lyst til at være sammen med et menneske, som ikke ønsker at være sammen med os? Nej vel!

Så når den værste smerte har lagt sig, må vi acceptere situationen som den er, og begynde at handle for at komme videre i livet. En måde at komme videre kan være at lede efter “gaven” i eller årsagen til, at vi skulle møde denne person. Hvad var det, denne person skulle bidrage med i vores liv?
Det kan sagtens være noget banalt, men det kan også være, at personen har bidraget til en væsentlig ændring i dit liv. Måske introduceret dig til nye veje, nye mennesker der har betydning for dig, eller steder du end ikke vidste fandtes. Det kan også være, at du “bare” skulle have det ekstra sjovt i en periode.

For mig har det ofte være sådan, at jeg skulle lære noget nyt om mig selv, og for en klient var det, at hun skulle begynde at passe på sig selv, i stedet for kun at passe på alle andre.

Der kan være utallige årsager, men vid at der som minimum er én årsag til, at du møder et menneske, også selvom dette menneske kun er i dit liv for en periode.

Kærligst Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.