POWER WOMAN kan selv

help

Kære dig der læser med,

Er det også svært for dig at bede andre om hjælp? Det er svært for mig, og i dag anerkender jeg, at det er svært.

For år tilbage ville jeg sige, at det er overhovedet ikke var noget problem for mig at spørge om hjælp, jeg spurgte bare aldrig, fordi jeg faktisk ikke havde brug for hjælp… Right… jeg havde selvfølgelig, ligesom alle andre mennesker, masser af gange hvor jeg godt kunne have brugt noget hjælp, men jeg var bare for stolt til at spørge, for jeg var nemlig POWER WOMAN, og sådan nogen kan alting selv 🙂 I hvert fald indtil de vælter, og de pludselig INGENTING kan.

Jeg har brugt de sidste mange år til at øve mig, og i dag er jeg meget bevidst om, at det er svært for mig, og når jeg beder andre mennesker om hjælp, så giver jeg mig selv et skulderklap, for der er hele tiden fremskridt, og det føles mindre og mindre grænseoverskridende for mig at bede om andre menneskers tid.

Hvis du har svært ved at bede om hjælp, så tal med dine omgivelser om det, de ser det nok anderledes end dig, og står klar med en hjælpende hånd.

Kærligst Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.