September nyhedsbrev

Billede indsat i tekst 1

Velkommen til mit september nyhedsbrev 

Alt hvad jeg gør handler om at støtte og inspirere andre eller mig selv til en gladere hverdag, og i dette nyhedsbrev kan du se, hvad der allerede er i kalenderen. Alle planlagte events kan du finde her på min Facebookside

Sidst i mailen er der en lille øvelse til dig der er nysgerrig på udvikling.

Gratis spørgetid er nyt, og næste gang er den 21. september kl. 17 – 21, hvor du kan spørge mig om vejen til din drøm. Se mere her

Mor/barn mindfulness starter op igen den 25. september. Det er 10 søndage med fokus på dig og dit barn.

Silent You er næste gang 25. september kl. 13 – 16. En tidligere deltager havde nedenstående at sige om Silent You:
“Tak for en fantastisk dag og en virkelig øjenåbner ❤ Det gav mig så meget ❤

Meditationsaften er stadig nyt, selvom vi har haft den første aften. Det er 1½ time med fokus på dig, og på de små ting der gør din hverdag gladere. Næste gang er den 5. oktober kl. 19 – 20:30.

Forny dit livssyn er et online forløb, som du vil få præsenteret i oktoberGlæd dig, for det bliver med fokus på, hvordan du med få ændringer i dit liv kan få en lettere og gladere hverdag.

Tilbuddet i dette nyhedsbrev er 50% rabat til de første 3 familier, der bestiller 2 x 90 minutters familie-mindfulness, som foregår i eget hjem. Prisen er kr. 1.250,- inkl. moms, så hvis I er hurtige på tasterne, får I de 2 sessioner for bare kr. 625,-. Se mere om familie-mindfulness her

Øvelse: Jeg har vedlagt en fil der hedder Livshjul, og det er en øvelse som vi også laver på nogle af mine workshops.
Øvelsen består i, at du skal finde 8 områder i dit liv,som du vil kigge på. Det kan være familie, relationer generelt, kærlighed, job/karriere, bolig, sundhed, uddannelse/udvikling, fritid eller hvad der nu føles rigtigt for dig.
Skriv de 8 områder udenfor cirklen, og farvelæg så indeni cirklens felter, hvor du mener du er lige nu for hvert område.
Det kan være, at dine relationer er tip top, så der bliver hele feltet farvelagt, det kan så være at din sundhed er ikke-eksisterende, og så bliver feltet der måske slet ikke farvelagt. Fortsæt med at farvelægge alle de felter, hvor du har markeret et område i dit liv.
Når du er færdig, så brug lidt tid på at kigge på de felter der ikke har så meget farve, og mærk efter hvilket område der føles vigtigst for dig lige nu.
Beslut dig derefter for, at det er det område du har fokus på i den kommende periode.
Vi kan ikke arbejde med alt på én gang, og der kan være masser af årsager til, at et område “halter” lige nu, så det er fint at du tager ét område af gangen. God fornøjelse.

Ps. Hvis du gerne vil modtage Livshjulet som fil så tilmeld dig nyhedsbrevet her på siden.

Mød mig også på Facebook hvor du bl.a. kan se de allerede fastlagte arrangementer.

Kærligst Marianne ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.