Sig nej tak

Jeg møder mennesker hver evigt eneste dag, der har svært ved at sige fra. Det resulterer i, at de gør ting de ikke har lyst til, siger ja til noget eller nogen selvom alt indeni dem siger nej, og dermed gør de sig selv ondt.

Det gør nemlig ondt, når du igen og igen ikke handler efter hvad der er godt for lige præcis dig, og i yderste konsekvens kan du ende med en stress sygemelding, da din krop på et tidspunkt siger fra for dig. (Klog krop ☺️)

Det kan være mega svært at sige fra overfor din chef eller kollegaer, din familie eller dine venner, og selv overfor mennesker der ikke står dig nært, men vil du leve et liv i overensstemmelser med dine værdier (og dermed masser af glæde), så er det en nødvendighed, at du siger fra, når dét du er ved at sige ja til ikke føles rigtigt for dig.

Når du siger pænt nej tak, siger du et rungende ja til dig selv.

Jeg har selv lært at sige fra på den hårde måde, og selvom jeg i dag er taknemmelig for, at min krop sagde fra for mig tilbage i 2007, så ønsker jeg ikke for dig eller andre, at det skal gå så galt.

Lær dine værdier at kende så de kan være din ”røde tråd” ift. hvornår du skal sige nej tak, og hvornår du skal sige ja tak.

Kærligst Marianne ❤️❤️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.